(RO) Petrecerea de 50 de ani a mamei

Scumpa noastră mamă, pe data de 31 Mai a împlinit vîrsta frumoasă de 50 de ani. Fiind o vîrstă deosebită, eu şi sora, am decis să organizăm o petrecere surpriză. Este oarecum dificil pentru că mereu există posibilitatea că petrecerea să nu mai fie surpriză, sau chiar organizatorii să comită greşeli. Totuşi, noi am decis şi am început să pregătim totul cu trei luni înainte. Am cercetat în special site-ul pinterest.com, unde am găsit multe idei pentru decoruri şi meniuri. De aceea am decis să postez această publicaţie pentru a relata în detaliu despre pregătirile şi petrecerea propriu-zisă.

 

La început, am invitat toţi prietenii şi rudele mamei, care consider eu a fost cel mai dificil lucru, pentru că a trebuit să explic fiecăruia că aceasta este o petrecere surpriză.Marea bucurie a fost atunci cînd toţi cei invitaţi au venit la petrecere.

După care, am început să facem decoraţiunile, pentru că unele pe care le-am găsit nu puteau fi cumpărate. Am cumpărat patru veze mici pentru masă de sărbătoare şi trei veze maritransparent pentru decorarea sălii de dans. Numărul 50 a fost decupat din carton şi pozele au fost aranjate frumos. Cîteva poze referitor puteţi vedea mai jos.

IMG_4753

IMG_4761

Mama a purtat o rochie alb-albastru cumpărată de la C&A din Linz. La rochie au fost asortate ceva bijuterii cumpărate de la Brijou Brigitte. Iar pantofii de la Humanic de o culoarealbastră s-au potrivit frumos cu rochia.

 

Ziua s-a petrecut perfect alături de familie, prieteni şi colegi. Fiecare a adus urări încurajatoare şi cuvinte frumoase adresate familiei noastre. Chiar şi bunica Anastasia a fost prezentă.

La sfîrşitul zilei, fiecare s-a bucurat de o bucată de tortă şi îngheţată.
Noi dorim să mulţumim frumos în primul rînd invitaţilor şi vrem să credem că au petrecut ziua minunat. La fel, mulţumim mamei noastre care a primit cu plăcere surpriza şi şi-a permissă se bucure enorm. Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să organizăm această petrecere. Va mulţumim !!!
Eu personal am învăţat foarte multe lucruri cum aceasta este prima dată cînd organizăm asemenea petrecere. Încă odată îi zicem mamei la mulţi ani şi îi dorim cele mai frumoase momentealături de noi. Te iubim !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s